tag:blogger.com,1999:blog-4595496025711959441.post5302815535108210304..comments2023-04-08T11:44:04.200+02:00Comments on Blauwe Pinquin: Visite en VigoUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4595496025711959441.post-87528837587735853162009-10-07T20:49:09.498+02:002009-10-07T20:49:09.498+02:00zeebaars:
http://www.visfileren.nl/index.php?optio...zeebaars:<br />http://www.visfileren.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=74:zeebaars&catid=45:zeebaars&Itemid=223J-okpilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4595496025711959441.post-82451155027421165082009-10-06T20:48:19.019+02:002009-10-06T20:48:19.019+02:00Hey,
Na het lezen van jullie blog, baal ik helem...Hey, <br /><br />Na het lezen van jullie blog, baal ik helemaal dat ik deze maand niet naar jullie toe ga!!!<br />Ik lust ook wel zelfgebakken Frits....<br />Indonesie/Australie vind ik ook een mooi meetingpoint ;-) Geeft me ook nog tijd om Rupiahs te sparen :-)<br />Zijn jullie al klaar om Europa te verlaten??<br /><br />Adios, ciao<br />XPriscillahttps://www.blogger.com/profile/01495666963837626191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4595496025711959441.post-24379688134021408192009-10-06T17:41:57.612+02:002009-10-06T17:41:57.612+02:00"Lubina al horno"
Ingrediƫnten voor 4 p..."Lubina al horno"<br /><br />Ingrediƫnten voor 4 personen<br />3 aardappelen - 2 uien, gehalveerd en in plakken - 3 eetlepels olijfolie, plus extra voor het besprenkelen - 2 tenen knoflook, zeer fijn gehakt - 700 gram dikke zeebaarsfilets - 1 laurierblad - 1 takje verse tijm - 3 tomaten, ontveld en in dunne plakken - 2 eetlepels vers sinaasappelsap - 4 eetlepels droge witte wijn - 1/2 theelepel safraandraadjes, in 4 eetlepels heet water geweekt - zout en peper.<br /><br />Hulpmiddelen <br />Een aardewerken cazuela van circa 2 liter (<br /><br />Voorbereiding<br />Kook de ongeschilde aardappels 15 minuten in kokend water met wat zout . Giet ze af, laat ze iets afkoelen en pel ze.<br /><br />Bereidingswijze<br />Snij de aardappels in dunne plakjes. Fruit de uien onder regelmatig omscheppen in wat olie op een middelhoog vuur. Schep er vervolgens de knoflook door en de laat alles een paar minuten bakken tot de ui goudbruin en gaar is. Verwarm de oven voor op 190? C. Schik de helft van de aardappelen in de cazuela. Bedek deze met de helft van de gebakken ui en kruid met zout en peper. Schik de visfilets op de groenten en stop er de kruiden tussen (tijm, laurier). Leg de tomatenplakken erop en vervolgens de resterende ui en aardappelplakken. Giet er het sinaasappelsap, de wijn en het safraanweeknat over en breng op smaak met zout en peper. Sprenkel er wat extra olijfolie overheen en zet de schaal onafgedekt circa 30 minuten in de oven tot de vis en de aardappels gaar zijn.J-okpilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4595496025711959441.post-24436794129830329892009-10-05T19:18:15.018+02:002009-10-05T19:18:15.018+02:00nou dus ook dit verhaal gelezen en ik wordt enthou...nou dus ook dit verhaal gelezen en ik wordt enthousiast om mijn naamgenoot eer aan te doen,dus als het hier in vlissingen mee wil werken houd ik het in de agenda, alleen vrees ik dat ik dan op een canarisch eiland in eeen marina terecht kom en niet zo idylisch als dit.<br /><br />Maar goed we zullen zien wat het lot me geeft (nov? dec.? jan.? of toch plots oct.? of niets?) in ieder geval geod om jullie positieve ervaring te lezen ,want het is op 34 voet snel "te vol". <br /><br />De sailmail werkt erg goed deze kant op. KAn ik jullie ook mailen? Ik heb wel die uit falmouth gehad van Ben.<br /><br />Ik ga nu nog even wat rapporten printen, scannen, verwerken en archiveren, daar zit ik hier voor tenslotte. Wel even schakelen vna jullie verhalen.<br /><br />Groeten VinAnonymousnoreply@blogger.com