zaterdag 27 april 2013

CovermodelVandaag verscheen het laatste artikel van een lange reeks Blauwe Pinquin avonturen in het blad Zeilen. Als klap op de vuurpijl staan we ook nog op de voorkant! Daar zijn we best trots op en het is een mooie afsluiting van onze reisverslagen in het blad. Ben is nu heel druk met een boek over onze avonturen aan boord dat hopelijk in het najaar verschijnt.

De bemanningslijst van Blauwe Pinquin kan elk moment worden uitgebreid. We zijn neergestreken in Haarlem, waar deze heugelijke gebeurtenis in spanning wordt afgewacht. Over hoe we de draad van het leven aan de wal weer hebben opgepakt zullen we hier binnenkort wat meer vertellen.

groet,
Ben en Miek

2 opmerkingen:

 1. Hallo Ben en Miek,
  Hartstikke leuk, jullie artikel in Zeilen! Ik spelde toch al jullie blog ook, maar de artikelen waren ook elke keer smullen. Reikhalzend kijk ik uit naar ons vertrek over twee jaar! En wat een leuk nieuws dat jullie uitbreiding verwachten! Spannend dat deze nieuwe matroos zich elk moment kan aandienen. Zet hem op als het zover is en we hopen jullie gauw nog eens op het water te ontmoeten.
  Groet, Herbert en Tineke van de Zahree

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste (Ex) Vertrekker,

  We zijn/komen dit jaar weer terug in Nederland. Thuis zijn is heel tweeslachtig. We zijn blij onze dierbaren weer om ons heen te hebben maar wat missen we de warmte, de vrijheid, de zee en nog zo ontelbaar veel mooie dingen van onze reis.

  Om zo’n reis wat prettiger af te ronden leek het ons leuk om de Ex Vertrekkers nog eens bij elkaar te krijgen. Een soort reunie in oktober, ergens in het midden van het land. Dan kunnen we onze reis nog eens herbeleven en oude contacten weer opfrissen.

  Als programma idee( naar keuze bij te wonen );
  ’s Morgens - Bijpraten bij de koffie
  ’s Middag - Lezing van een inspirerende zeiler o.i.d.
  ’s Avonds – Napraten bij diner en/of borrel

  Als dit je wat lijkt stuur dan z.s.m., onverplicht, je e-mail-adres naar shishco@live.nl
  omdat de weblogs e.d. in de komende tijd van internet zullen verdwijnen en we jullie dan niet meer terug zullen kunnen vinden.

  We houden je op de hoogte van de vorderingen en hopen op een grote opkomst.

  S T U U R J E M A I L A D R E S naar shishco@live.nl

  Zeilgroet
  Frans van Janny
  SHISHCO
  06-51-501059

  BeantwoordenVerwijderen