dinsdag 20 oktober 2009

Rabat in de lucht

We ruiken land. Nog 12 mijl tot Rabat. Weinig wind gehad, maar toch grootste deel heerlijk gezeild. Geen haast dus we hebben er lekker lang over gedaan. De Gennaker heeft het goed gedaan. Er was een walvis die volledig uit het water sprong, een klein tonijntje die we hebben gevangen en verorberd, een visser die ons leek te willen enteren en er was veel onweer aan de horizon. En heel veel dolfijnen, duh. Wij hebben vooral genoten en en heel relaxte tocht gehad. Nu het laatste stukje nog. We zijn benieuwd naar Marokko. Er zit ons nu wat slecht weer op de hielen dus de motor staat bij. Hopelijk liggen we over een uur of 4 vast in de haven.

Ben en Miek
43'11N 006'59W

----------
radio email processed by SailMail
for information see: http://www.sailmail.com

2 opmerkingen:

  1. Broodje kebab is caloriebom
    Als je een liefhebber bent van een broodje döner kebab kun je dat maar beter niet te vaak eten. Uit onderzoek blijkt dat in één broodje kebab maar liefst 98 procent van de dagelijkse behoefte aan zout zit.Ook blijkt dat één broodje kebab goed is voor 1000 calorieën en bijna 150 procent van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vet. Verder ontdekten de onderzoekers dat de kebab vaak halal wordt genoemd, terwijl er toch varkensvlees in zit.
    Sommige van de slechtste broodjes kebab bleken zelfs 1900 calorieën te bevatten en 3,5 keer te veel vet.Ook blijkt dat één broodje kebab goed is voor 1000 calorieën en bijna 150 procent van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vet. Sommige van de slechtste broodjes kebab bleken zelfs 1900 calorieën te bevatten en 3,5 keer te veel vet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Maak je maar geen zorgen mam. We hebben gewoon aardappels gegeten, zoals elke dag.

    BeantwoordenVerwijderen