zondag 28 september 2014

Bonnie is gestolenHet vaarseizoen zit er alweer bijna op, tijd voor een grote update. Er is genoeg te melden, dus dat gaan we in een paar etappes doen. Afgelopen winter hebben we de Pinquin extreem zwaar onder handen genomen. Het teakdek eraf, 2000 gaatjes opgevuld met epoxy en het dek helemaal opnieuw opgebouwd. Daarnaast nieuwe ramen, en toch ook maar een nieuw verfje over het hele exterieur. Als klap op de vuurpijl een nieuw voorstag met een nieuwe Furlex en iets later in het seizoen, een gloednieuwe Genua. We hebben tot juni op de kant gelegen, maar toen was de boot zo mooi dat we er wel vel mee moesten varen. Vanaf nu weer wat vaker een update, al was het alleen maar omdat we dan een goed excuus hebben om al onze Willem foto´s online te zetten:-)

Dit weekend kwamen we er trouwens achter dat onze geliefde bijboot Bonnie van het voordek is weg gestolen. Daar zijn we erg droevig over. Daarover dus meteen de volgende post!

groeten!
Ben, Miek en Willem

BONNIE DE BIJBOOT IS GESTOLEN!
LODESTAR 230 grijs met oranje, in groene hoes.
Ons geliefde werkpaardje, heeft alle wereldzeeƫn overleefd en is nu door een laffe dief van het voordek van de Blauwe Pinquin gestolen in haar thuishaven de Bruynzeelhaven in Zaandam,


2 opmerkingen:

 1. Als jullie bij Australiƫ kiezen voor de Zuid-Afrikaroute, is een van de argumenten: dan kunnen we naar Suriname. Als jullie dan uiteindelijk op de Atlantische Oceaan zijn, varen jullie non-stop Ascencion -> Azoren, zonder nog met een woord over Suriname te rappen. Hoe zit dat?
  pimvantend apestaart yahoo punt com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hehehe!

  Blauwe Penguin!
  Regards from South Africa! Searched the internet for RSA info and found you!
  Hope you are fine...

  Andreas and Andrea

  BeantwoordenVerwijderen